Siekiant užtikrinti geresnę naršymo patirtį, svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Tęsdami naršymą,
jūs sutinkate su privatumo politika. Sužinoti daugiau
SUTINKU

UAB „VAATC“ PRIVATUMO POLITIKA

UAB „VAATC“ rūpinasi Jūsų informacijos apsauga. Mes laikomės Europos Sąjungos Bendrojo duomenų apsaugos reglamento (GDPR)1 bei kitų įstatymų, saugančių Jūsų informaciją, kurią renkame, naudojame ir saugome savo bendrovėje.

1. Privatumo politika

Mūsų privatumo politika atsakys į svarbiausius klausimus apie tai, kaip mes renkame, naudojame ir saugome informaciją apie Jus. Jei turite klausimų, mūsų kontaktinis asmuo – duomenų apsaugos pareigūnas visada pasirengęs Jums padėti, kaip aprašyta toliau. Prašome atidžiai perskaityti mūsų Privatumo politiką:

Interneto svetainės lankytojų privatumo politika Slapukų politika Paklausimų siunčiamų el. paštu privatumo politika Vaizdo stebėjimo privatumo politika Eksursijų dalyvių privatumo politika Atliekas pristačiusių asmenų privatumo politika Kandidatų privatumo politika

2. Kontaktinis asmuo

Jei turite klausimų, komentarų ar skundų dėl to, kaip mes renkame, naudojame ir saugome informaciją apie Jus, mūsų duomenų apsaugos pareigūnas yra pasirengęs Jums padėti. Jeigu Jums reikia jo pagalbos, prašome kreiptis: tel. 8 (5) 213 03 97, el. paštas [email protected] .

3. Mano teisės

Jei norite imtis žemiau nurodytų veiksmų, prašome kreiptis į mūsų duomenų apsaugos pareigūną, kaip tai nurodyta aukščiau. Prašome atkreipti dėmesį, jog šioms teisėms taikomos įstatymų numatytos sąlygos ir išimtys:
▪ Pateikti prašymą atkleisti apie Jus turimą informaciją;
▪ Pateikti prašymą ištaisyti turimą informaciją apie Jus;
▪ Pateikti prašymą ištrinti turimą informaciją apie Jus;
▪ Pateikti prašymą apriboti prieigą prie turimos informacijos apie Jus ar jos ištrynimą;
▪ Ginčyti Jūsų informacijos rinkimą, naudojimą ir saugojimą mūsų bendrovėje;
▪ Pateikti prašymą išeksportuoti Jūsų duomenis arba perkelti juos į kitą bendrovę;
▪ Pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai.

UAB „VAATC“ PRIVATUMO POLITIKA INTERNETO SVETAINĖS LANKYTOJAMS

Paskutinė atnaujinimo data: 2018-09-04

UAB „VAATC“ rūpinasi Jūsų informacijos apsauga. Mes laikomės Europos Sąjungos Bendrojo duomenų apsaugos reglamento (GDPR)2 bei kitų įstatymų, saugančių Jūsų informaciją, kurią renkame, naudojame ir saugome savo Bendrovėje.

1. Kaip turėčiau skaityti šią Privatumo politiką?

Šioje Privatumo politikoje bus atsakyta į svarbiausius klausimus apie tai, kaip mes renkame, naudojame ir saugome informaciją apie Jus. Jei turite kokių nors klausimų arba bet kuri iš šio pranešimo dalis yra neaiški, mūsų duomenų apsaugos pareigūnas yra pasirengęs Jums padėti, kaip aprašyta šios Privatumo politikos 15 skyriuje. Prašome atkreipti dėmesį, kad bet kokia žodžio „mes“ forma šioje Privatumo politikoje reiškia mūsų Bendrovę, kaip nurodyta Privatumo politikos 2 skyriuje.

2. Kas yra atsakingas už mano informacijos apsaugą?

Mes esame: Uždaroji akcinė bendrovė „VAATC“
Mūsų įmonės kodas: 181705485
Mūsų adresas: Lvovo g. 89-75, Vilnius
Mūsų el. pašto adresas: [email protected] .

3. Kodėl renkate informaciją apie mane?

Mes teikiame viešą prieigą prie interneto svetainės www.vaatc.lt (toliau – „Svetainė“), ją palaikome, tobuliname ir užtikriname jos saugą. Jūs, naršydami mūsų Svetainę gaunate prieigą prie Svetainės turinio ir sutinkate su teisės aktų nustatytomis jos naudojimo sąlygomis, įskaitant, bet neapsiribojant autorinių teisių sąlygomis ir šioje privatumo politikoje pateikiamomis asmens duomenų apsaugos bei privatumo sąlygomis. Mums reikia rinkti, naudoti ir saugoti informaciją apie Jus siekiant:
• valdyti, tobulinti ir optimizuoti mūsų Svetainę ir jos vartotojų patirtį;
• suprasti naršymo tendencijas, įvertinti mūsų auditorijos dydį ir naudojimo modelius, suprasti mūsų
vartotojų norus, pageidavimus;
• pagerinti Svetainės veikimą ir išvaizdą, kurti naujas funkcijas ir funkcionalumą;
• apsaugoti mūsų teises ir turtą, susijusius su Svetaine.

4. Kokią informaciją renkate, naudojate ir saugojate apie mane?

Informaciją, kurią sugeneruoja mūsų sistema, dėl to, kad naudojatės paslaugomis per mūsų interneto svetainę:
• Informaciją apie įrenginį;
• Interneto svetainės naršymo ypatumus;
• Anoniminę ir apibendrintą informaciją apie svetainės lankomumą;
• Slapukų suteiktus anoniminius identifikatorius.

5. Ar naudojate slapukus?

Taip. Mes naudojame slapukus, kaip nurodyta Slapukų politikoje.

6. Kokią informaciją turėčiau Jums pateikti ir kodėl?

Naršydami po interneto puslapį, Jūs mums neturite pateikti jokios informacijos.

7. Kurią informaciją apie mane renkate iš kitų šaltinių ir kokie tai šaltiniai?

Iš kitų šaltinių informacija nėra renkama.

8. Koks yra teisinis informacijos apie mane rinkimo pagrindas?

Mes renkame informaciją apie Jus teisėtai, nes mes turim teisėtą interesą užtikrinti savo interneto svetainės stabilumą ir stebėti jos lankomumą (GDPR 6 str. 1 d. f p.).

9. Ar Jūs renkate jautrią informacija apie mane?

Jautri informacija apie Jus nėra renkama. Prašome mums tokios informacijos nesiųsti. Jei tokią informaciją mums pateiksite, laikysime, kad davėte sutikimą tokiems asmens duomenims tvarkyti (GDPR 6 str. 1 d. a p., 9 str. 2 d. a p.).

10. Ar vykdote automatinį sprendimų priėmimą ar profiliavimą pagal informaciją apie mane

Automatinis sprendimų priėmimas nėra vykdomas, Jūs nesate profiliuojamas.

11. Ar dalinatės mano informacija su kitais subjektais?

Informaciją apie Jus galime perduoti:
• valstybės ar savivaldybės institucijoms, kiek tai reikalinga vadovaujantis teisės aktų reikalavimais;
• išoriniams paslaugų teikėjams (IT, komunikacines ir kitas paslaugas teikiančioms bendrovėms, kiek tai susiję su interneto puslapio palaikymu, jo tobulinimu, saugumo užtikrinimui);
• bendrovės savininkams.

12. Ar dalinatės mano informacija su subjektais, esančiais už EEE ribų?

Nesidaliname.

13. Kiek laiko saugote informaciją apie mane?

Mes Jūsų informaciją saugome vadovaudamiesi Lietuvos vyriausiojo archyvaro patvirtinta Bendrųjų dokumentų saugojimo terminų rodykle. Informaciją, susijusią su slapukais, saugome kaip tai nurodyta Slapukų politikoje.

14. Kokių veiksmų galiu imtis dėl savo informacijos Jūsų bendrovėje?

Jei norite imtis žemiau nurodytų veiksmų, prašome kreiptis į mūsų duomenų apsaugos pareigūną, kaip tai nurodyta 15 skyriuje:
• pateikti prašymą atskleisti apie Jus turimą informaciją;
• pateikti prašymą ištaisyti turimą informaciją apie Jus;
• pateikti prašymą ištrinti turimą informaciją apie Jus;
• pateikti prašymą apriboti prieigą prie turimos informacijos apie Jus ar jos ištrynimą;
• ginčyti Jūsų informacijos rinkimą, naudojimą ir saugojimą mūsų bendrovėje;
• pateikti prašymą išeksportuoti Jūsų duomenis arba perkelti juos į kitą bendrovę;
• pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai;
• atšaukti duotą sutikimą.

UAB „VAATC“ INTERNETO PUSLAPIO SLAPUKŲ POLITIKA

Paskutinė atnaujinimo data: 2018-09-04

1. Kas yra slapukai?

Slapukai yra maži tekstiniai failai, saugomi Jūsų įrenginio (pvz., kompiuterio, mobiliojo telefono, planšetės) naršyklėje, kai Jūs naršote interneto svetainėse. Kitos technologijos, įskaitant duomenis, kuriuos išsaugome Jūsų interneto naršyklėje ar įrenginyje, su Jūsų įrenginiu susijusius identifikatorius bei kitą programinę įrangą, naudojamos panašiais tikslais. Slapukai plačiai naudojami, kad svetainės veiktų arba veiktų geriau ir veiksmingiau. Šioje politikoje visos minėtos technologijos vadinamos „slapukais“.

2. Kodėl Jūs naudojate slapukus?

Mes naudojame slapukus:
• užtikrinti, kad svetainė veiktų taip, kaip ji turi veikti;
• išsaugoti Jūsų nustatymus per apsilankymą ir tarp jų;
• pagerinti svetainės greitį/saugumą;
• užtikrinti, kad prisijungę galėsite pritaikyti svetainę savo poreikiams, kad greičiau rastumėte tai, ko ieškote;
• nuolat tobulinti svetainę, kad jį būtų Jums dar patrauklesnė.

3. Kokių tipų slapukus naudojate?

(a) griežtai privalomi slapukai
Šie slapukai svetainėje yra būtini, kad vartotojas galėtų naršyti ir naudotis svetainės funkcijomis, pvz., įsiminti formose įvestą informaciją, kai vartotojas pereina nuo vieno puslapio prie kito naršymo seanso metu. Be griežtai privalomų slapukų taptų neįmanoma teikti tam tikras svetainės paslaugas, o svetainė veiktų ne taip sklandžiai, kaip turėtų. Šie slapukai nerenka jokios informacijos rinkodaros tikslais ir neįsimena, kur Jūs lankėtės internete.
(b) analitiniai slapukai
Analitiniai slapukai renka informaciją apie svetainės naudojimą ir padeda tobulinti svetainės veikimą. Pavyzdžiui, analitiniai slapukai gali parodyti, kuriuose puslapiuose lankomasi dažniausiai, padėti registruoti svetainėje vykstančius nesklandumus ir parodyti, ar svetainėje rodoma reklama yra veiksminga. Analitiniai slapukai nerenka asmeninės vartotojų informacijos ir visa šių slapukų surinkta informacija yra apibendrinta ir anonimiška.

4. Kokius slapukus jūs naudojate?

Mes naudojame šiuos slapukus:

PASKIRTIS SLAPUKO PAVADINIMAS SLAPUKO GALIOJIMO LAIKAS NAUDOJAMI DUOMENYS
„Google Analytics“ statistikos sistemos dalis _ga 2 metai saugo informaciją apie lankytojo lankomas svetainės dalis, kiek kartų apsilankoma svetainėje, kokia apsilankymo trukmė, naršyklės informacija ir t.t.
„Google Analytics“ statistikos sistemos dalis _gid 24 valandos saugo informaciją apie lankytojo lankomas svetainės dalis, kiek kartų apsilankoma svetainėje, kokia apsilankymo trukmė, naršyklės informacija ir t.t.
„Google Analytics“ statistikos sistemos dalis _gat 1 minutė saugo informaciją apie lankytojo lankomas svetainės dalis, kiek kartų apsilankoma svetainėje, kokia apsilankymo trukmė, naršyklės informacija ir t.t.

5. Kaip galiu valdyti slapukus?

Griežtai privalomi slapukai ir analitiniai slapukai yra naudojimosi mūsų svetaine sąlyga. Jei atsisakysite šių slapukų rūšių, negalime numatyti, kaip mūsų svetainė veiks, kai joje apsilankysite. Tikslinių arba reklaminių slapukų naudojimą galite kontroliuoti pakeitę naršyklės nustatymus. Atkreipkite dėmesį, kad, trindami slapukus arba išjungdami slapukų naudojimą, ateityje galite nepasiekti tam tikrų mūsų svetainės dalių ar funkcijų. Jei pakeisite slapukų nustatymus, tai paveiks ir kitas Jūsų lankomas svetaines.

UAB „VAATC“ PAKLAUSIMŲ SIUNČIAMŲ EL. PAŠTU PRIVATUMO POLITIKA

Paskutinė atnaujinimo data: 2018-08-27

UAB „VAATC“ rūpinasi Jūsų informacijos apsauga. Mes laikomės Europos Sąjungos Bendrojo duomenų apsaugos reglamento (GDPR)4 bei kitų įstatymų, saugančių Jūsų informaciją, kurią renkame, naudojame ir saugome savo Bendrovėje.

1. Kaip turėčiau skaityti šią Privatumo politiką?

Šioje Privatumo politikoje bus atsakyta į svarbiausius klausimus apie tai, kaip mes renkame, naudojame ir saugome informaciją apie Jus. Jei turite kokių nors klausimų arba bet kuri iš šio pranešimo dalis yra neaiški, mūsų duomenų apsaugos pareigūnas yra pasirengęs Jums padėti, kaip aprašyta šios Privatumo politikos 13 skyriuje. Prašome atkreipti dėmesį, kad bet kokia žodžio „mes“ forma šioje Privatumo politikoje reiškia mūsų Bendrovę, kaip nurodyta Privatumo politikos 2 skyriuje.

2. Kas yra atsakingas už mano informacijos apsaugą?

Mes esame: Uždaroji akcinė bendrovė „VAATC“
Mūsų įmonės kodas yra: 181705485
Mūsų adresas: Lvovo g. 89-75, Vilnius
Mūsų el. pašto adresas: [email protected]

3. Kodėl renkate informaciją apie mane?

Mes tvarkome užklausas, prašymus ir skundus, gautus el. paštu. Dėl šios priežasties mes turime rinkti, naudoti ir saugoti informaciją apie Jus.

4. Kokią informaciją renkate, naudojate ir saugojate apie mane?

• Jūsų el. pašto adresas;
• Jūsų socialinio tinklo paskyros profilis;
• Paklausimo tema;
• Paklausimo data;
• Paklausimo turinys;
• Prie paklausimo pridėti failai;
• Jūsų vardas ir pavardė;
• Atsakymas į Jūsų paklausimą;
• Kita informacija, kurią pateikėte pats.

5. Kokią informaciją turėčiau Jums pateikti ir kodėl?

Pateikus paklausimą, gali būti prašoma pateikti papildomos informacijos apie jus, kad galėtume tinkamai atsakyti į Jūsų paklausimą.

6. Koks yra teisinis informacijos apie mane rinkimo pagrindas?

Mes renkame informaciją apie Jus teisėtai, nes mums taikoma teisinė prievolė saugoti gautus paklausimus,
prašymus, skundus (GDPR 6 str. 1 d. c p.).

7. Ar Jūs renkate jautrią informacija apie mane?

Jautri informacija apie Jus nėra renkama. Prašome mums tokios informacijos neteikti. Jei tokią informaciją mums pateiksite, laikysime, kad davėte sutikimą tokiems Jūsų asmens duomenims tvarkyti (GDPR 6 str. 1 d. a p., 9 str. 2 d. a p.).

8. Ar vykdote automatinį sprendimų priėmimą ar profiliavimą pagal informaciją apie mane?

Automatinis sprendimų priėmimas nėra vykdomas. Jūs nesate profiliuojamas.

9. Ar dalinatės mano informacija su kitais subjektais?

Informacija apie Jus gali būti perduota:
• valstybės ar savivaldybės institucijoms, kiek tai reikalinga vadovaujantis teisės aktų reikalavimais;
• teisines paslaugas teikiantiems subjektams, IT, komunikacines ir kitas paslaugas teikiančioms bendrovėms;
• bendrovės savininkams.

10. Ar dalinatės mano informacija su subjektais, esančiais už EEE ribų?

Nesidaliname.

11. Kiek laiko saugote informaciją apie mane?

Mes Jūsų informaciją saugome vadovaudamiesi Bendrųjų dokumentų saugojimo terminų rodykle.

12. Kokių veiksmų galiu imtis dėl savo informacijos Jūsų bendrovėje?

Jei norite imtis žemiau nurodytų veiksmų, prašome kreiptis į mūsų duomenų apsaugos pareigūną, kaip tai nurodyta 13 skyriuje:
• pateikti prašymą atskleisti apie Jus turimą informaciją;
• pateikti prašymą ištaisyti turimą informaciją apie Jus;
• pateikti prašymą ištrinti turimą informaciją apie Jus;
• pateikti prašymą apriboti prieigą prie turimos informacijos apie Jus ar jos ištrynimą;
• ginčyti Jūsų informacijos rinkimą, naudojimą ir saugojimą mūsų bendrovėje;
• pateikti prašymą išeksportuoti Jūsų duomenis arba perkelti juos į kitą bendrovę;
• pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai;
• atšaukti duotą sutikimą.

13. Kaip jūsų asmens duomenų pareigūnas gali man padėti?

Jeigu Jūs turite klausimų, komentarų ar nusiskundimų, susijusių su tuo, kaip mes renkame, naudojame ir saugome
duomenis apie Jus, mūsų duomenų apsaugos pareigūnas yra pasirengęs Jums padėti. Jei Jums reikalinga jo pagalba,
prašome kreiptis: 8 (5) 213 03 97, el. paštas [email protected] .

UAB „VAATC“ Į VAIZDO STEBĖJIMO LAUKĄ PATENKANČIŲ ASMENŲ PRIVATUMO POLITIKA

Paskutinė atnaujinimo data: 2018-09-04

UAB „VAATC“ rūpinasi Jūsų informacijos apsauga. Mes laikomės Europos Sąjungos Bendrojo duomenų apsaugos reglamento (GDPR)6 bei kitų įstatymų, saugančių Jūsų informaciją, kurią renkame, naudojame ir saugome savo Bendrovėje.

1. Kaip turėčiau skaityti šią Privatumo politiką?

Šioje Privatumo politikoje bus atsakyta į svarbiausius klausimus apie tai, kaip mes renkame, naudojame ir saugome informaciją apie Jus. Jei turite kokių nors klausimų arba bet kuri iš šio pranešimo dalis yra neaiški, mūsų duomenų apsaugos pareigūnas yra pasirengęs Jums padėti, kaip aprašyta šios Privatumo politikos 13 skyriuje. Prašome atkreipti dėmesį, kad bet kokia žodžio „mes“ forma šioje Privatumo politikoje reiškia mūsų Bendrovę, kaip nurodyta Privatumo politikos 2 skyriuje.

2. Kas yra atsakingas už mano informacijos apsaugą?

Mes esame: Uždaroji akcinė bendrovė „VAATC“
Mūsų įmonės kodas yra: 181705485
Mūsų adresas: Lvovo g. 89-75, Vilnius
Mūsų el. pašto adresas: [email protected]

3. Kodėl renkate informaciją apie mane?

Mes siekiame apsaugotisavo turtą ir užtikrinti asmenų saugumą. Dėl šios priežasties mes atliekame statybų aikštelių ir teritorijos vaizdo stebėjimą ir galime rinkti, naudoti ir saugoti informaciją apie Jus.

4. Kokią informaciją renkate, naudojate ir saugojate apie mane?

Jūsų atvaizdas ir kita į vaizdo stebėjimo lauką patenkanti informacija apie Jus.

5. Kokią informaciją turėčiau Jums pateikti ir kodėl?

Šiuo tikslu Jūs neturite pateikti mums jokios informacijos.

6. Koks yra teisinis informacijos apie mane rinkimo pagrindas?

Mes renkame informaciją apie Jus teisėtai, nes mes turime teisėtą interesą apsaugoti savo turtą ir užtikrinti asmenų saugumą (GDPR 6 str. 1 d f p.).

7. Ar Jūs renkate jautrią informacija apie mane?

Jautrios informacijos apie Jus nerenkame.

8. Ar vykdote automatinį sprendimų priėmimą ar profiliavimą pagal informaciją apie mane?

Automatinis sprendimų priėmimas nėra vykdomas. Jūs nesate profiliuojamas.

9. Ar dalinatės mano informacija su kitais subjektais?

Informacija apie Jus gali būti perduodama:

• saugos tarnyboms;
• draudimo bendrovėms;
• teisėsaugos institucijoms, ikiteismines ir teismines funkcijas atliekančioms institucijoms;
• išoriniams paslaugų teikėjams, pvz.: teisininkams, IT, saugos ir panašias paslaugas teikiantiems
subjektams;
• bendrovės savininkams.

10. Ar dalinatės mano informacija su subjektais, esančiais už EEE ribų?

Nesidaliname.

11. Kiek laiko saugote informaciją apie mane?

Informaciją apie Jus saugome 14 kalendorinių dienų.

12. Kokių veiksmų galiu imtis dėl savo informacijos Jūsų bendrovėje?

Jei norite imtis žemiau nurodytų veiksmų, prašome kreiptis į mūsų duomenų apsaugos pareigūną, kaip tai nurodyta 13 skyriuje.
• Pateikti prašymą atkleisti apie Jus turimą informaciją;
• Pateikti prašymą ištaisyti turimą informaciją apie Jus;
• Pateikti prašymą ištrinti turimą informaciją apie Jus;
• Pateikti prašymą apriboti prieigą prie turimos informacijos apie Jus ar jos ištrynimą;
• Ginčyti Jūsų informacijos rinkimą, naudojimą ir saugojimą mūsų bendrovėje;
• Pateikti prašymą išeksportuoti Jūsų duomenis arba perkelti juos į kitą bendrovę;
• Pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai.

13. Kaip Jūsų duomenų apsaugos pareigūnas gali man padėti?

Jeigu Jūs turite klausimų, komentarų ar nusiskundimų, susijusių su tuo, kaip mes renkame, naudojame ir saugome
duomenis apie Jus, mūsų duomenų apsaugos pareigūnas yra pasirengęs Jums padėti. Jei Jums reikalinga jo pagalba,
prašome kreiptis: 8 (5) 213 03 97, el. paštas [email protected] .

UAB „VAATC“ ATLIEKAS PRISTAČIUSIŲ ASMENŲ PRIVATUMO POLITIKA

Paskutinė atnaujinimo data: 2018-09-04

UAB „VAATC“ rūpinasi Jūsų informacijos apsauga. Mes laikomės Europos Sąjungos Bendrojo duomenų apsaugos reglamento (GDPR)8 bei kitų įstatymų, saugančių Jūsų informaciją, kurią renkame, naudojame ir saugome savo Bendrovėje.

1. Kaip turėčiau skaityti šią Privatumo politiką?

Šioje Privatumo politikoje bus atsakyta į svarbiausius klausimus apie tai, kaip mes renkame, naudojame ir saugome informaciją apie Jus. Jei turite kokių nors klausimų arba bet kuri iš šios Politikos dalis yra neaiški, mes esame pasirengę Jums padėti, kaip aprašyta šios Politikos 13 dalyje. Prašome atkreipti dėmesį, kad bet kokia žodžio „mes“ forma šioje Politikoje reiškia mūsų Bendrovę, kaip nurodyta pranešimo 2 skyriuje.

2. Kas yra atsakingas už mano informacijos apsaugą?

Mes esame: Uždaroji akcinė bendrovė „VAATC“
Mūsų įmonės kodas: 181705485
Mūsų adresas: Lvovo g. 89-75, Vilnius
Mūsų el. pašto adresas: [email protected] .

3. Kodėl renkate informaciją apie mane?

Informaciją apie Jus renkame vadovaujantis Lietuvos Respublikos aplinkos ministro 2011 m. gegužės 3 d. įsakymu Nr. D1-367 ataskaitų valstybės institucijoms pateikimo tikslu, taip pat šie duomenys renkami siekiant užtikrinti nemokamai priimamų atliekų kiekių ribojimų vykdymą. Dėl šių priežasčių mes turime rinkti, naudoti ir saugoti informaciją apie Jus.

4. Kokią informaciją turėčiau Jums pateikti ir kodėl?

Jūs privalote mums pateikti savo vardą, pavardę ir tapatybės kortelės, paso ar vairuotojo pažymėjimo numerį, atliekų susidarymo savivaldybę bei savivaldybę, kurioje mokama rinkliava. Nepateikus šių duomenų, negalėsime iš Jūsų priimti pristatytų atliekų. Taip pat fiksuojame, kokias atliekas pristatote ir pristatytų atliekų kategorijų kiekius.

5. Kurią informaciją apie mane renkate iš kitų šaltinių?

Iš kitų šaltinių informacijos apie Jus nerenkame.

6. Koks yra teisinis informacijos apie mane rinkimo pagrindas?

Mes renkame informaciją apie Jus teisėtai, nes:
• Mums taikoma teisinė prievolė rinkti atliekas pristatančių asmenų asmens duomenis ataskaitų pateikimo valstybės institucijoms tikslu (GDPR 6 str. 1 d. c p.);
• Turime teisėtą interesą stebėti ar nemokamai nepristatote daugiau atliekų, nei yra leidžiama (GDPR 6 str. 1 d. f p.).

7. Ar Jūs renkate jautrią informacija apie mane?

Jautri informacija apie Jus nėra renkama.

8. Ar priimate automatinius sprendimus? Ar mane profiliuojate?

Automatiniai sprendimai priimami, kai pristatote atliekas. Kiekvieną kartą Jums pristačius atliekas užfiksuojame, kiek ir kokių atliekų pristatėte. Šie duomenys yra suvedami į sistemą ir kiekvieną kartą Jums atvykus pristatyti atliekų sistema mums parodo, kiek ir kokių atliekų esate pristatęs bei kiek ir kokių atliekų dar galite pristatyti per kalendorinius metus. Jūs neesate profiliuojamas.

9. Ar kam nors perduodate informaciją apie mane?

Informacija apie Jus gali būti perduodama:
• Valstybės ar savivaldybių institucijoms (Valstybinei mokesčių inspekcijai, LR Aplinkos ministerijai ir pan.);
• Išoriniams paslaugų teikėjams (informacinių technologijų paslaugų teikėjams, teisininkams ir pan.);
• Auditą ar patikrinimus atliekantiems viešiesiems ar privatiems asmenims;
• Bendrovės savininkams.

10. Ar perduodate informaciją apie mane už Europos ekonominės erdvės ribų?

Informacija apie Jus nėra perduodama už Europos ekonominės erdvės ribų.

11. Kiek laiko saugote informaciją apie mane?

Jūsų informaciją saugome vadovaudamiesi Atliekų tvarkymo taisyklėse ir kituose teisės aktuose nustatytą laiką.

12. Kokios mano teisės?

Jei norite imtis žemiau nurodytų veiksmų, prašome kreiptis į mūsų duomenų apsaugos pareigūną, kaip tai nurodyta 13 skyriuje. Prašome atkreipti dėmesį, jog šioms teisėms taikomos įstatymų numatytos sąlygos ir išimtys:
• Pateikti prašymą susipažinti su turima informacija apie Jus;
• Pateikti prašymą ištaisyti turimą informaciją apie Jus;
• Pateikti prašymą ištrinti turimą informaciją apie Jus;
• Pateikti prašymą apriboti prieigą prie turimos informacijos apie Jus ar jos ištrynimą;
• Ginčyti Jūsų informacijos rinkimą, naudojimą ir saugojimą mūsų bendrovėje;
• Pateikti prašymą išeksportuoti Jūsų duomenis arba perkelti juos į kitą bendrovę;
• Pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai.

13. Kaip galite man padėti?

Jeigu Jūs turite klausimų, komentarų ar nusiskundimų, susijusių su tuo, kaip mes renkame, naudojame ir saugome
duomenis apie Jus, mūsų duomenų apsaugos pareigūnas yra pasirengęs Jums padėti. Jei Jums reikalinga jo pagalba,
prašome kreiptis: 8 (5) 213 03 97, el. paštas [email protected] .

UAB „VAATC“ EKSKURSIJŲ DALYVIŲ PRIVATUMO POLITIKA

Paskutinė atnaujinimo data: 2018-09-04

UAB „VAATC“ rūpinasi Jūsų informacijos apsauga. Mes laikomės Europos Sąjungos Bendrojo duomenų apsaugos reglamento (GDPR) bei kitų įstatymų, saugančių Jūsų informaciją, kurią renkame, naudojame ir saugome savo Bendrovėje.

1. Kaip turėčiau skaityti šią Privatumo politiką?

Šioje Privatumo politikoje bus atsakyta į svarbiausius klausimus apie tai, kaip mes renkame, naudojame ir saugome informaciją apie Jus. Jei turite kokių nors klausimų arba bet kuri iš šios Privatumo politikos dalis yra neaiški, mes esame pasirengę Jums padėti, kaip aprašyta šios Privatumo politikos 13 skyriuje. Prašome atkreipti dėmesį, kad bet kokia žodžio „mes“ forma šioje Privatumo politikoje reiškia mūsų Bendrovę, kaip nurodyta Privatumo politikos 2 skyriuje.

2. Kas yra atsakingas už mano informacijos apsaugą?

Mes esame: Uždaroji akcinė bendrovė „VAATC“
Mūsų įmonės kodas yra: 181705485
Mūsų adresas: Lvovo g. 89-75, Vilnius
El. pašto adresas: [email protected]

3. Kodėl renkate informaciją apie mane?

Jūs atvykote ar siekiate atvykti pas mus į pažintinę ekskursiją po Vilniaus apskrities nepavojingų atliekų sąvartyną. Dėl to mes turime rinkti, naudoti ir saugoti informaciją apie Jus.

4. Kokią informaciją turėčiau Jums pateikti ir kodėl?

Siekdami sudaryti ir vykdyti sutartį su mumis Jūs privalote pateikti šią informaciją:
▪ Identifikaciniai duomenys (vardas, pavardė, miestas iš kurio atvykstama ir pan.);
▪ Kontaktiniai duomenys (adresas, el. pašto adresas, telefonas ir pan.);
▪ Dalyvių skaičius ir pageidaujamas apsilankymo laikas.
Pažymime, kad mums reikalingi tik apsilankymą pas mus organizuojančio asmens identifikaciniai ir kontaktiniai duomenys. Negavę iš Jūsų reikalingos informacijos, mes negalėsime surengti Jums pažintinės ekskursijos.

5. Kurią informaciją apie mane renkate iš kitų šaltinių?

Informacijos apie Jus iš kitų šaltinių nerenkame, tačiau Vilniaus apskrities nepavojingų atliekų sąvartyno teritorija yra stebima vaizdo kameromis, siekiant užtikrinti turto bei Jūsų saugumą, todėl ekskursijos metu gauname Jūsų vaizdo stebėjimo duomenis.

6. Koks yra teisinis informacijos apie mane rinkimo pagrindas?

Mes renkame informaciją apie Jus teisėtai, nes Jūsų informacija yra reikalinga:
▪ sutarčiai su Jumis sudaryti bei vykdyti (GDPR 6 str. 1 d. b p.);
▪ turto bei asmenų saugumui užtikrinti (GDPR 6 str. 1 d. f p.).

7. Ar Jūs renkate jautrią informacija apie mane?

Jautri informacija apie Jus nėra renkama.

8. Ar priimate automatinius sprendimus? Ar mane profiliuojate?

Automatiniai sprendimai nėra priimami. Jūs nesate profiliuojamas.

9. Ar kam nors perduodate informaciją apie mane?

Informacija apie Jus gali būti perduodama administracinių paslaugų teikėjams (informacinių, komunikacinių ir
pan.).

10. Ar perduodate informaciją apie mane už Europos ekonominės erdvės ribų?

Informacija už Europos ekonominės erdvės ribų (visos Europos Sąjungos valstybės narės bei Islandija, Lichtenšteinas ir Norvegija) nėra perduodama.

11. Kiek laiko saugote informaciją apie mane?

• vaizdo stebėjimo informacija saugoma 14 kalendorinių dienų;
• duomenys susiję su pažintine ekskursija (dalyvių skaičius, identifikaciniai bei kontaktiniai duomenys ir pan.) saugomi 3 metus.

12. Kokios mano teisės?

Jei norite imtis žemiau nurodytų veiksmų, prašome kreiptis į mūsų duomenų apsaugos pareigūną, kaip tai nurodyta 13 skyriuje. Prašome atkreipti dėmesį, jog šioms teisėms taikomos įstatymų numatytos sąlygos ir išimtys:
• Pateikti prašymą susipažinti su turima informacija apie Jus;
• Pateikti prašymą ištaisyti turimą informaciją apie Jus;
• Pateikti prašymą ištrinti be teisinio pagrindo turimą informaciją apie Jus;
• Pateikti prašymą apriboti prieigą prie be teisinio pagrindo turimos informacijos apie Jus ar jos ištrynimą;
• Ginčyti Jūsų informacijos rinkimą, naudojimą ir saugojimą mūsų įmonėje;
• Pateikti prašymą išeksportuoti Jūsų duomenis;
• Pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai.

13. Kaip galite man padėti?

Jeigu Jūs turite klausimų, komentarų ar nusiskundimų, susijusių su tuo, kaip mes renkame, naudojame ir saugome
duomenis apie Jus, mūsų duomenų apsaugos pareigūnas yra pasirengęs Jums padėti. Jei Jums reikalinga pagalba,
prašome kreiptis: t8 (5) 213 03 97, el. paštas [email protected] .

UAB „VAATC“ KANDIDATŲ PRIVATUMO POLITIKA

UAB „VAATC“ rūpinasi Jūsų informacijos apsauga. Mes laikomės Europos Sąjungos Bendrojo duomenų apsaugos reglamento (GDPR) bei kitų įstatymų, saugančių Jūsų informaciją, kurią renkame, naudojame ir saugome savo Bendrovėje.

1. Kaip turėčiau skaityti šią Privatumo politiką?

Šioje Privatumo politikoje bus atsakyta į svarbiausius klausimus apie tai, kaip mes renkame, naudojame ir saugome informaciją apie Jus. Jei turite kokių nors klausimų arba bet kuri iš šios Privatumo politikos dalis yra neaiški, mūsų duomenų apsaugos pareigūnas yra pasirengęs Jums padėti, kaip aprašyta šios Privatumo politikos 14 skyriuje. Prašome atkreipti dėmesį, kad bet kokia žodžio „mes“ forma šioje Privatumo politikoje reiškia mūsų Bendrovę, kaip nurodyta Privatumo politikos 2 skyriuje.

2. Kas yra atsakingas už mano informacijos apsaugą?

Mes esame: Uždaroji akcinė bendrovė „VAATC“
Mūsų įmonės kodas: 181705485
Mūsų adresas: Elektrinės g. 8, Elektrėnai, Elektrėnų sav.
Mūsų el. pašto adresas: [email protected]

3. Kodėl renkate informaciją apie mane?

Vykdydami atrankas į Bendrovėje esančias laisvas darbo vietas, mes turime tvarkyti kandidatų duomenis, užtikrinant teisėtą Bendrovės interesą įdarbinti tinkamiausią kandidatą.

4. Kokią informaciją apie mane renkate?

Vykdydami atrankas į Bendrovėje esančias laisvas darbo vietas, mes tvarkome šiuos Jūsų duomenis:
• vardas,
• pavardė,
• gimimo data,
• gyvenamoji vietovė arba gyvenamosios vietos adresas,
• el. pašto adresas,
• telefono numeris,
• informacija apie kandidato darbo patirtį (darbovietė, darbo laikotarpis, pareigos, atsakomybės ir (ar) pasiekimai),
• informacija apie kandidato išsilavinimą (mokymo įstaiga, mokymosi laikotarpis, įgytas išsilavinimas ir (ar) kvalifikacija),
• informacija apie kvalifikacijos kėlimą (išklausyti mokymai, įgyti sertifikatai),
• informacija apie kalbų mokėjimą, informacinių technologijų, vairavimo įgūdžius, kitas kompetencijas, kita informacija, kurią pateikiate CV, motyvaciniame laiške ar kituose kandidatavimo dokumentuose,
• darbdavių rekomendacijos, atsiliepimai: kandidatą rekomenduojantis ar atsiliepimą teikiantys asmenys, jų kontaktai, rekomendacijos ar atsiliepimo turinys.

5. Kokią informaciją turėčiau Jums pateikti ir kodėl?

Siekdami įsidarbinti mūsų bendrovėje, Jūs teikiate savo asmens duomenis, esančius gyvenimo aprašyme, motyvaciniame laiške ar kituose dokumentuose. Atsižvelgiant į laisvą darbo vietą, pagal poreikį, galime Jūsų paprašyti pateikti papildomą informaciją, kuri yra svarbi, siekiant įvertinti Jūsų tinkamumą. Pateikdami duomenis, Jūs prisiimate atsakomybę, kad Jūsų pateikta informacija yra teisinga.

6. Kurią informaciją apie mane renkate iš kitų šaltinių?

Jūsų asmens duomenis iš kitų šaltinių mes rinksime tik gavę atskirą Jūsų sutikimą. Pavyzdžiui, Jūsų pateiktas
rekomendacijas mes tikrinsime arba atsiliepimo iš Jūsų darbdavio teirausimės tik tuo atveju, jeigu Jūs mums
suteiksite sutikimą kreiptis į Jūsų įvardintą darbdavį ir (arba) kitą asmenį ir gauti atsiliepimą apie Jus.

7. Koks yra teisinis informacijos apie mane rinkimo pagrindas?

Jūsų sutikimas. Jūsų sutikimą tvarkyti Jūsų gyvenimo aprašyme, motyvaciniame laiške ar kituose dokumentuose pateiktus duomenis numatytu tikslu mes laikome gautu, kai mums pateikiate savo gyvenimo aprašymą ir kitus dokumentus. Jeigu informaciją apie Jūsų kandidatūrą (Jūsų CV) gauname iš įdarbinimo agentūrų, darbo paieškos portalų, socialinių tinklų ir kitų darbo paieškos paslaugas teikiančių subjektų, mes darome prielaidą, kad esate gavęs visą reikiamą informaciją apie Jūsų duomenų tvarkymą ir esate suteikęs savo sutikimą tvarkyti Jūsų duomenis tokias paslaugas teikiančiam subjektui.

8. Ar Jūs renkate jautrią informacija apie mane?

Jautri informacija apie Jus nėra renkama.

9. Ar priimate automatinius sprendimus? Ar mane profiliuojate?

Automatiniai sprendimai nėra priimami. Jūs nesate profiliuojamas.

10. Ar kam nors perduodate informaciją apie mane?

Informacija apie Jus gali būti perduodama personalo administravimo, komunikacines, duomenų saugyklų paslaugas. Mums teikiančioms bendrovėms.

11. Ar perduodate informaciją apie mane už Europos ekonominės erdvės ribų?

Neperduodame.

12. Kiek laiko saugote informaciją apie mane?

Jeigu pasibaigus atrankai mes nepasirinksime Jūsų kandidatūros, tuomet, negavę Jūsų sutikimo dėl duomenų tolimesnio saugojimo kandidatų duomenų bazėje, visus atrankos tikslais surinktus Jūsų asmens duomenis sunaikinsime. Atrankos pabaiga laikoma darbo sutartį pasirašiusio kandidato išbandymo laikotarpio (t. y.
daugiausiai 3 mėnesiai) pasibaigimo diena. Jeigu Jūs pageidausite būti įtrauktas į mūsų kandidatų duomenų bazę ir gauti informaciją apie ateityje mūsų vykdomas darbuotojų paieškas ir atrankas, gavę Jūsų raštišką sutikimą, kandidatų duomenų bazėje toliau tvarkysime Jūsų asmens duomenis ne ilgiau kaip trejus metus. Jūs galite bet kuriuo metu atšaukti savo sutikimą ir prašyti pašalinti Jūsų duomenis iš kandidatų duomenų bazės. Nesutikimas ar sutikimo atšaukimas netrukdo dalyvauti kitose mūsų vykdomose darbuotojų atrankose. Ilgesnis asmens duomenų saugojimas gali būti vykdomas kai:
• asmens duomenys yra būtini ginčo/skundo atveju;
• esant kitiems teisės aktuose numatytiems pagrindams.

13. Kokios mano teisės?

Jei norite imtis žemiau nurodytų veiksmų, prašome kreiptis į mūsų duomenų apsaugos pareigūną, kaip tai nurodyta 14 skyriuje. Prašome atkreipti dėmesį, jog šioms teisėms taikomos įstatymų numatytos sąlygos ir išimtys:
• Pateikti prašymą susipažinti su turima informacija apie Jus;
• Pateikti prašymą ištaisyti turimą informaciją apie Jus;
• Pateikti prašymą ištrinti turimą informaciją apie Jus;
• Pateikti prašymą apriboti prieigą prie turimos informacijos apie Jus ar jos ištrynimą;
• Ginčyti Jūsų informacijos rinkimą, naudojimą ir saugojimą mūsų įmonėje;
• Pateikti prašymą išeksportuoti Jūsų duomenis;
• Pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai;
• Atšaukti duotą sutikimą.

14. Kaip galite man padėti?

Jeigu Jūs turite klausimų, komentarų ar nusiskundimų, susijusių su tuo, kaip mes renkame, naudojame ir saugome
duomenis apie Jus, mūsų duomenų apsaugos pareigūnas yra pasirengęs Jums padėti. Jei Jums reikalinga pagalba,
prašome kreiptis: 8 (5) 213 03 97, el. paštas [email protected] .